Kandidaten

Ons stappenplan

Wat kan je als technisch talent verwachten van NOVi JOBS

 • 1

  Bezoek onze contactpagina en laat je contactgegevens achter.

  Via de website krijg je een goed beeld van waar NOVi voor staat en welke vacatures er zijn. Maar ik ga ook graag actief voor jou aan de slag in mijn netwerk op basis van jouw wensen en eisen. Wil je weten wat ik voor je kan doen? Laat je gegevens achter bij tabblad ‘contact’ voor een open sollicitatie of solliciteer op één of meer vacatures. Als je op de button ‘solliciteren’ klikt, kan je gemakkelijk je CV uploaden. En het is geen probleem als je cv nog wat gedateerd is, dat opfrissen en updaten komt later wel!

  Nieuwsflash: Wist je dat je ook een vacaturealert kan aanmaken op www.novi-jobs.nl? Zo weet jij het direct wanneer jouw droombaan voorbijkomt.

 • 2

  Yes, je contactgegevens of CV zijn binnen

  Je CV lees ik met veel plezier en als ik iets voor je kan betekenen, dan praat ik graag met je verder. Ook kan ik telefonisch contact met je hebben, om te kijken wat je wensen en eisen zijn en of ik iets voor je kan doen.

  Ik vind het belangrijk om duidelijk verwachtingen te managen, zodat je weet waar je aan toe bent. Bij een wederzijdse klik, maak ik een afspraak voor een face-to-face interview. Ik ben flexibel, zo’n kennismakingsgesprek kan uiteraard ook na werktijd of in het weekend plaatsvinden.

 • 3

  Na een leuke kennismaking, ga ik voor je aan de slag.

  Ik stel je voor bij interessante bedrijven of organisaties of ik bespreek je profiel met contacten in mijn netwerk. Uiteraard ben jij volledig op de hoogte van waar ik je voorstel en met wie ik spreek. Alles gaat altijd eerst in overleg met jou. Wanneer een bedrijf of organisatie geïnteresseerd is en kennis met je wil maken, dan zorg ik ervoor dat er een kennismakingsgesprek zal plaatsvinden.

 • 4

  Oh jee, een interview, wat nu?

  Ik ben er om je te coachen en je te begeleiden. Je krijgt ook alle tips en tricks voor de eerste kennismaking met de betreffende persoon en organisatie. Samen zorgen we ervoor dat je goed voorbereid en vol vertrouwen het gesprek in gaat. Wanneer jij je eerste stap over de drempel zet, moet dat niet alleen voor de desbetreffende organisatie goed voelen, maar ook jou moet het een goed gevoel geven. Gezonde spanning voor beide partijen hoort erbij!

 • 5

  Terugkoppeling van het gesprek

  Na het gesprek met het bedrijf bespreek ik met jou de terugkoppeling. Misschien komt er nog een vervolggesprek of wellicht start ik voor jou de onderhandeling met betrekking tot je arbeidsvoorwaarden.

  Heb je de baan niet gekregen? Dan zal ik er alles aan doen om de terugkoppeling vanuit de klant helder met jou door te nemen. Als alles duidelijk voor je is, ga ik uiteraard weer voor je verder kijken.

  Heb je de baan wel gekregen? Dan vier ik dit graag met jou! Gefeliciteerd! Ik ga de contracten voor je in orde maken en ik ga ervoor zorgen dat er een goede onboarding voor je wordt geregeld, zodat je weet waar je aan toe bent op je eerste werkdag.

 • 6

  Start bij je nieuwe werkgever!

  De eerste dagen bij een nieuwe werkgever zijn altijd spannend. Om het ijs te breken met en bij je nieuwe collega’s heb ik een verrassing voor je die de eerste dag afgeleverd zal worden. Hou de deurbel in de gaten en heb veel plezier.

  Als werkzoekend, technisch talent zijn er zoveel keuzes in deze arbeidsmarkt en wordt er aan alle kanten aan je getrokken. Wat moet je beslissen? Wat past het beste bij jou? Ook in het beantwoorden van deze vragen kan ik een belangrijke rol spelen. Ik ben gecertificeerd coach en help je graag een spiegel voor te houden, zodat je een weloverwogen keuze kunt maken zonder dat je daarbij druk ervaart. Daarnaast ben ik flexibel naar jou als technisch talent. Ik weet hoe druk je bent. NOVi kent geen kantooruren, dus ook in de avond of in het weekend kunnen we afspreken en een face-to-facegesprek hebben, zodat ik je echt leer kennen.

akash

Akash Rakhan

Koelmonteur 27 februari 2020, Akash was een klant van Corrina

Ik vond het in het begin erg lastig om een goede keuze te maken tussen diverse recruitment bureaus, want er was bizar veel aanbod op de markt. Mijn keus viel op Corrina omdat bij haar echt alleen de kandidaat centraal staat! In het gehele traject dat ik bij Corrina zat, stelde ze me telkens de juiste vragen. Ze is nuchter, relaxed en respectvol in haar aanpak. Niet zo opdringerig als hoe ik de meeste bureaus heb ervaren. Bovendien had ze aandacht voor mij als mens: niet alleen op werkgebied maar ook privé! Je word hier als kandidaat namelijk op en top gecoacht! Op deze manier onderscheid Corrina zich van anderen en raad ik Novi Jobs van harte aan.

rob trijsburg

Rob Trijsburg

Projectcoordinator Elektrotechniek bij Heijmans 10 april 2020, Rob was een klant van Corrina

Corrina is een recruiter die haar vak verstaat en waar vele recruiters een voorbeeld aan kunnen nemen.

Waar Corrina mij erg mee geholpen heeft is samen sparren over de verschillende mogelijkheden die ik had en daar echt de tijd voor nam. Zij gaf mij oprecht het gevoel dat zij mij wilde helpen en stelde mijn belang voorop. Zoals toen zij het idee had dat ik ook heel goed zou passen bij een klant al was deze van een concurrent.

Kortom Corrina is een topper, zij stelt haar kandidaten echt op de eerste plaats en is oprecht een fijne gesprekspartner om mee te sparren en om de keuzes die je zou kunnen maken op een rijtje te zetten.

Toe aan een nieuwe baan?

Neem contact op en zie wat wij voor jou kunnen betekenen!

Contact met NOVi JOBS
 • NOVi JOBS

 • Den Haag

 • cscheepmaker@novi-jobs.nl

 • +31 642 112 487

 • KVK: 70859388

 • NL80KNAB0257754334

Belangrijke links
 • Vacatures

 • Algemene Voorwaarden

 • Privacy statement