Over mij

519

Corrina Scheepmaker

Senior recruitment specialist

Mijn hart gaat sneller kloppen van mijn vak: het recruitment. Het begeleiden, helpen en een spiegel voorhouden van en bij zowel opdrachtgever als kandidaat heeft een heel duidelijke meerwaarde; beide partijen kunnen zodoende een goede keuze maken. Ik begon op mijn 21e als intercedente en ik heb sindsdien in veel vakgebieden gewerkt en verschillende petten opgehad. Deze opgedane kennis en ervaring maken mij een allrounder en ik kan hierdoor snel schakelen.

Mijn pad heeft mij gebracht bij mijn passie voor het technische vakgebied. Het is een vakgebied dat altijd in beweging is. In de technische branche wordt het steeds moeilijker om goede medewerkers binnen te halen. Mijn kracht ligt in het verbinden, het is tevens de bepalendste factor die ervoor zorgt dat ik zoveel energie krijg van dit vak. Recruitment staat voor relaties opbouwen met zowel een organisatie als een kandidaat en ze zijn key om de juiste match te maken.

Hoe gaaf is het wanneer je ervoor kan zorgen dat een organisatie haar targets kan behalen en het huidige personeel tevreden blijft, omdat er een goede collega bijkomt? De technische markt is een markt waarin er ontzettend aan werknemers getrokken wordt. Maar door middel van goede coaching en begeleiding kan ik ook nog eens een technisch talent blij maken door hem/haar te begeleiden bij het maken van een weloverwogen keuze. Recruitment is een vak waarbij gevoel en intuïtie belangrijk zijn en het is écht mensenwerk. Kortom: recruitment heeft voor mij alle ingrediënten, ik ga elke dag weer vol passie aan de slag!

Ik ben de trotse eigenaar van een reuze teckel waar ik veel kilometers mee maak over het strand en door de duinen. Ik ben gek op reizen, vooral door Azië. Voor mij is reizen: tot jezelf komen, nieuwe ervaringen opdoen, nieuwe mensen leren kennen en inspiratie krijgen. Een echt strandmens ben ik en ik ben in mijn vrije tijd dan ook vaak op het strand te vinden samen met familie, vrienden en uiteraard met mijn reuze teckel.

JU3A9777
IMG_20190813_115918_932
IMG_20190416_000600_843
IMG-20200309-WA0002
Portraits Corinna-635
IMG-20190706-WA0010

Waar wacht je nog op?

Neem contact op en zie wat wij voor jou kunnen betekenen!

Wat onze talenten en opdrachtgevers over ons zeggen

NoviJobs-Referentie-Peter-van-Wijk

Peter van Wijk

Accountmanager bij Van Scherpenzeel BV

Corrina begrijpt niet alleen haar vak maar heeft bovenal oog en oren voor mensen. Super professional, kundig, zorgvuldig en attent. Eigenschappen die, helaas, niet meer vanzelfsprekend zijn in HR of recruitment. Ik zou, met gerust hart, iedere recruitment uitdaging in de vertrouwde handen van Corrina leggen. No doubt!

NoviJobs-Referentie-Johan-Looijen-

Johan Looijen

Werktuigkundige bij Veolia Energie Netwerken

Vanaf 16 april 2018 ga ik werken bij Veolia Energienetwerken als operator WTB bij het BVC te St. Michielsgestel. Corrina heeft de sollicitatieprocedure samen met de manager geregeld en gevoerd. Corrina is zakelijk en toch vriendelijk en vertelde meteen waar het op stond en kwam haar afspraken na. Corrina is een aanbeveling en meerwaarde in HRM zaken.

Novi-Jobs-ReferentieJan-Heemels

Jan Heemels

Senior Werktuigkundige bij Veolia Nederland BV

Corrina heeft mij gedurende de gehele sollicitatieprocedure uitstekend begeleid en geïnformeerd. Na mijn eerste gesprek, bleek mijn profiel niet 100% te matchen. Corrina zag elders bij Veolia Nederland wel mogelijkheden waar ik zou passen. Mede door haar professionele aanpak dank ik aan haar mijn nieuwe functie Operator Energie- en Warmtenetwerken.

Cornereferentie

Corné van Erven

Projectleider

Ik heb Corrina leren kennen tijdens diverse werving- en selectietrajecten. Corrina weet door haar netwerk de juiste kandidaten te vinden en door haar manier van communiceren een klimaat te scheppen waarin een kandidaat zich zeer snel op zijn plaats voelt, de spanning die een kandidaat kan ervaren ebt snel weg zodat het mogelijk is om de persoon achter de kandidaat te leren kennen. Door Corrina heeft Veolia van verschillende kandidaten een gewaardeerd collega kunnen maken.

marketa

Marketa Capova

Contract Manager at Honeywell Aerospace

Corrina is a great professional in her field. During my recruitment process she provided me with a great support, encourangement and handled her tasks with an additional diligence and personal touch. If I were in a situation again and seeking an advice in career development or in search for new opportunities Id definitely reach out to her and would recommend others to do as well.

nick tomassen

Nick Tomassen

Energie analist bij Veolia Nederland B.V.

Afgelopen Jaar ben ik via een advertentie op Facebook in contact gekomen met Corrina. Op een informele manier hebben wij de mogelijkheden van mijn loopbaan besproken. Er is met aandacht voor mijn passies, kwaliteiten en ambities gezocht naar een passende functie. Ondanks het feit dat ik binnen diverse functies binnen haar netwerk zou kunnen passen keek Corinna net even verder. Zelfs buiten kantooruren (en haar vrije dag) was zij bereikbaar voor eventuele vragen. Inmiddels werk ik met veel plezier voor een groot bedrijf waar ik vol passie tot mijn recht kom. Ik wil Corinna dan ook bedanken voor haar inzet en wens haar veel succes met haar bedrijf. Groeten Nick.

akash

Akash R.

Koelmonteur

Ik vond het in het begin erg lastig om een goede keuze te maken tussen diverse recruitment bureaus, want er was bizar veel aanbod op de markt. Mijn keus viel op Corrina omdat bij haar echt alleen de kandidaat centraal staat!

In het gehele traject dat ik bij Corrina zat, stelde ze me telkens de juiste vragen. Ze is nuchter, relaxed en respectvol in haar aanpak. Niet zo opdringerig als hoe ik de meeste bureaus heb ervaren. Bovendien had ze aandacht voor mij als mens: niet alleen op werkgebied maar ook privé! Je word hier als kandidaat namelijk op en top gecoacht!

Op deze manier onderscheid Corrina zich van anderen en raad ik Novi Jobs van harte aan

joep-holland

Joep Holland

HR Director at Veolia Netherlands. 16 januari 2020, Joep was een klant van Corrina

Afgelopen 2 jaar heb ik samengewerkt met Corrina. Zij was binnen Veolia als ZZPer verantwoordelijk voor recruitment en arbeidsmarktcommunicatie. Corrina heeft vele kandidaten geworven en daarnaast heeft ze Veolia medewerkers gecoacht in de professionalisering van recruitment. Ze wist zelfs mensen enthousiast te maken om te gaan vloggen of om in ieder geval haar vlogs te "liken" waardoor de naamsbekendheid van Veolia groter is geworden. Inmiddels is Corrina haar eigen detacheringsbureau begonnen en ik weet zeker dat we in de toekomst ook nog van haar diensten gebruik zullen blijven maken. Ik wens Corrina heel veel succes en ik wil haar hartelijk danken voor wat ze voor Veolia heeft gedaan.

rob trijsburg

Rob Trijsburg

Projectcoordinator Elektrotechniek bij Heijmans, 10 april 2020, Rob was een klant van Corrina

Corrina is een recruiter die haar vak verstaat en waar vele recruiters een voorbeeld aan kunnen nemen.

Waar Corrina mij erg mee geholpen heeft is samen sparren over de verschillende mogelijkheden die ik had en daar echt de tijd voor nam. Zij gaf mij oprecht het gevoel dat zij mij wilde helpen en stelde mijn belang voorop. Zoals toen zij het idee had dat ik ook heel goed zou passen bij een klant al was deze van een concurrent.

Kortom Corrina is een topper, zij stelt haar kandidaten echt op de eerste plaats en is oprecht een fijne gesprekspartner om mee te sparren en om de keuzes die je zou kunnen maken op een rijtje te zetten.

Contact met NOVi JOBS
  • NOVi JOBS

  • Den Haag

  • cscheepmaker@novi-jobs.nl

  • +31 642 112 487

  • KVK: 70859388

  • NL80KNAB0257754334

Belangrijke links
  • Vacatures

  • Algemene Voorwaarden

  • Privacy statement